25. nov, 2013

Våra fyrfota

Det har hänt mycket sista veckorna. "Milos" (Kalle), sista valpen har flyttat till familjen Wallin, han har fått ett hem fyllt av kärlek och allt har gått bra. Man ser på bilderna vi fått att han mår som en prins.

Vår fina Julia har somnat in och det är tomt och gör så ont att mista sin bästa vän och ständige följeslagare. Många gånger har vi fått en tår i ögat av att se henne med valpar och katter, så mjuk och fin med dom. Hon finns alltid med oss.

Vår goa Alva fyller hela 6 år idag. Minns ännu hur efterlängtad hon var när vi köpte henne. Hon är en riktig mjukis, mild och lugn vår fina tjej. Idag blir det tårta till henne.

Igår var vi på utställning i Arboga, premiär för Pyssla och hennes kullbror Bayer i ringen.

Bayer blev 3:a i valklass 1, hanar och Pyssla blev 3:a i valklass 1, tikar med hp. Båda fick fin kritik men var lite högbenta för dagen, de har växt mycket.

Bäst av allt var att båda skötte sig så bra i ringen, stod fint och travade fint. Tror Bayers matte var nervös för vad som skulle hända i ringen, men på hans kritik står, sköter sig exemplariskt i ringen. Heja Camilla! Hade en jättetrevlig dag tillsammans med Bayers matte Camilla och några från vårt träningsgäng.

Tack för sällskapet Camilla! Det måste vi göra om trots att vi knappt höll på att ta oss hem, med den trasiga bilnyckeln, och ett par felkörningar.

Åsså Pyssla vår lilla goding, är så stolt över henne! Hon överraskar varje dag, hon kan slappna av vart vi än är. Kommer på inkallning i skogen och är följsam. Och var bara så duktig på utställningen.

Önskar alla en vecka fylld av träning med era hundar!