17. feb, 2014

Länge sedan

Tiden ramlar iväg fort och Mira & Nicke kullen är hela 7,5 månader.

Vi har hunnit med en till utställning där Bayer blev BIM i valpklass II och Pyssla blev BIR, BIG 4. Ännu en härlig dag tillsammans med Camilla och våra fyrfota. Bayer o Camilla väldigt duktiga i ringen 🙂 men Pyssla hade hyss för sig, klia sig och sätta sig på rumpan var roligare än att stå 😲nåja hon är ändå samma goa fina tjej!

Nästa gång som blir i mars tänker jag allt åka med Camilla, för resan till Årsunda sist höll på att gå åt skogen. Min gps visade helt fel och jag åkte 6 mil vilse i skogen 😮då kan jag säga att jag vart lite "varm".

Jag hann till utställningen i sista minuten 🤪kändes allt annat än bra just då. Men som en ängel kom Camilla ut och hjälpte mig med packningen och en lugnande röst.

Camilla har gjort ett underbart jobb med Bayer som är full av energi, likt sin mor Mira. Jo, jag vet vilket "jobb" det kan vara att ha en sådan energisk valp, man kämpar på och till slut kommer den efterlängtade belöningen. De hör vad man säger, söker kontakt och har blivit alldelles underbara :)

Vi har även en gosse i Mira & Nicke kullen som är lugnet själv och det är Milos. Matte & husse skriver och berättar om den duktige killen, så härligt att höra. Alla valpar verkar må bra o trivas med livet, kan tänka mig att Zorro mår som en prins med hela 6 tvåfotade familjemedlemmar.

Ha det riktigt gott!