5. maj, 2014

Nyheter

Det var länge sedan sidan vart uppdaterad, tyvärr pga hälsoskäl i familjen.

Vi har varit på några utställningar i år med följande resultat:

Chelenas Labbar She Gets The Gold "Pyssla" Inoff 4 x BIR + BIG 1, BIG 2, BIG 4. Officiell SSRK Forshaga, Excellent 2:a juniorklass 🙂

Chelenas Labbar He Is A Master "Bayer" Inoff 3 x BIM + HP, BIR + BIG 3 🙂 Ägare Camilla Runegård som gör det så bra med sin Bayer.

Det är bra träning att åka på inoff utställningar till att börja med. Nu blir det iaf bara officiella i framtiden, fast träning däremellan behöver man ju. Det blir snart dax för en utställning igen men Pyssla fäller och fäller, kanske får åka med en nakenhund 😲 Mira fäller också kopiösa mängder och ser rätt gräslig ut, men snart är pälsen tillbaka. Pyssla har även provat på viltspår 2 ggr, hon är noggrann och lite försiktig än så länge men det blir nog toppen till slut. Lydnadsträningen ligger vi efter med jag & Pyssla, fast hon är ganska duktig ändå. Kommer på inkallning i skogen och kommer även när hon är på tomten. Däremot har hon massa hyss för sig ute, hon har grävt upp mattes rabatter otåliga gånger och stulit nysatta rosplantor. Det är massor av hål och gropar i gräsmattan, ingen ide att fylla dem hålen nu, vi får vänta tills hon slutat leka sork. Om det nu går över 😉. Idag när jag kom hem hade hon "slaktat" en kudde. Men det spelar ingen roll när man ser den glada svansen och dom godmodiga ögonen, vad är väl en kudde när man har så goa hundar. Så olika det är, Alva & Mira har aldrig förstört något, jo kanske nån grop i gräsmattan, medans Julia käkade sönder allt fram tills hon blev 2 år. Julia, ja vad hon är saknad ❤varje dag är hon med oss. Jag känner hennes doft och hör hennes små ljud. Det har gått 6 månader men det är så tungt ännu.

Ha det nu så gott alla labbevänner och alla andra! Glöm inte att träna en liten stund varje dag 🙂