4. aug, 2014

Sorg

Det har gått en tid sedan jag uppdaterade hemsidan.

Min älskade make, somnade in i juni. Det blir aldrig mer detsamma igen, vi saknar honom så ❤ och det gör vår katt & hundarna också.

Det finns en del glädje kring hundarna, Chelenas He Is A Master "Bayer" och Chelenas She Gets The Gold "Pyssla" har hunnit röntgats med strålande resultat HD, A och ED,0 😀. Vet att Milos har röntgats idag så nu får vi vänta och se. Ni som har syskonen (tänk att de är över året redan) kan börja beställa tid till röntgen nu, så hoppas vi att alla följer upp 🙂 

Några utställningar har vi varit på med fina resultat.

Avesta int, Pyssla 1:a juniorklass med CK och 3:e bästa tik. Absolut fantastiskt 🙂 Tena gjorde premiär i ringen och blev 2:a i unghundsklass tikar med excellent. Lena var handler och gjorde det så fint.

Högbo bruk. Bayer 2:a i juniorklass med CK 🙂 han är fin den killen.

Pyssla var med på samma, men blev rädd för något utanför ringen strax innan hon skulle in. Hon backade ut så det var bara att bryta, sånt som händer de är ju så unga än.

Vi var även till Alfta, Pyssla fick excellent men blev oplacerad. Bayer fick very good (pälslös) Gissa och hennes matte & husse gjorde debut och fick very good med bra kritik. En fin och jättetrevlig tjej och så roligt att träffa matte & husse 🙂 Nästa gång mår jag kanske lite bättre och är mer social än jag varit en tid.

Må så gott alla hundvänner och var rädda om varandra!