30. nov, 2014

Livet med hund

❤Så många tragiska händelser senaste 3 åren sätter sina spår. Min älskade make och bror förlorade båda kampen mot sjukdom och lilla Julia gumman som gick över regnbågsbron för 1 år sedan, man blir aldrig hel igen. Små saker har ingen betydelse längre, de är bara små saker och man vet vad det är som egentligen betyder något. Hundarna betyder allt, de ger mig kärlek, friskluft, lek och värme och de finns runtom mig jämnt. Och min familj som stöttar och finns här, och alla goa vänner och fantastiska Lena som är en underbar människa. Tina goa Tina som jag känt i 45 hela år, hon kan mig utan och innan. Ni ska veta att ni får mig att ta mig igenom detta trots allt.

Tillbaka till Lena, som tog med sig Alva & Pyssla till Rättvik på utställning och ställde båda två. Alva fick excellent och Pyssla fick excellent och blev 4:a. Båda med väldigt bra kritik. Tusentack Lena för handlingen och för den fina kritiken. Alva som precis fyllt 7 år hade haft så roligt, tänk att det är så roligt för henne att få visa upp sig i en ring. Hon älskar det och Lena hade också kul.

Tack alla valpköpare som skickar kort, mail, sms och ringer och berättar om alla upptåg som det ofta blir när man har labrador. Livet blir bra mycket roligare med en labrador eller hur.

Ta hand om varandra, var snälla med varandra och glöm inte att berätta hur mycket du tycker om dina nära.