22. nov, 2015

Pyssla Dräktig

Pyssla visar alla tecken på dräktighet, på tisdag har hon gått 4 veckor :) Vilken härlig jul & nyår det blir. Haft besök av en familj och blivande valpägare, härliga människor och roligt att de är engagerade redan nu. Bara hoppas att det blir en liten Sune i kullen.

Imse har varit på utställning i Rättvik, SSRK arrangerade och Jan Roger Sauge var domare. Imse fick excellent och blev 2:a av juniorhanarna, lite för dålig päls, i övrigt bra kritik. Fick också se hans fina temperament igen då hanen som stod bredvid oss var en smula kaxig, Imse vände dit blicken en gång och brydde sig inte alls i det. Goa goa killen. Träffade också Emma B för första gången, en go och trevlig tjej som fotade hundarna på utställningen.

Har lagt in lite bilder från Alva & Nicke kullen och vilka härliga minnen, en riktigt fin kull. Som vanligt kommer tårarna oxå när man bläddrar bland alla bilder och fina minnen. Julia som är så saknad, mitt fina lilla hjärta och den allra goaste med valpar och alla småttingar. Många många tårar har fällt senaste åren för all saknad.

Visst har ni satt på vinterdäcken nu och kör försiktigt..